... dan is het weer Kerst!

Scrooge de kerstmusical

Een heerlijke, gloednieuwe Nederlandstalige familiemusical gebaseerd op het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens: A Christmas Carol!

Licentieaantrekkelijk voor amateurgezelschappen!

Ben je op zoek naar een heerlijke familiemusical om met je gezelschap rond de Kerst op te voeren in het lokale theater? Heb je een commercieel aantrekkelijk stuk nodig? Houd je ook zo van Dickens' fantastische kerstverhaal A Christmas Carol? Wil je graag een musical die door het hele ensemble gedragen wordt en waarin heel veel kleine rollen zitten?

In dat geval is Scrooge, de kerstmusical bij uitstek geschikt! De musical is in het Nederlands geschreven door twee ambitieuze en gedreven makers uit Noord Holland en een licentie is nu tegen gunstige voorwaarden te verkrijgen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de musical? Download de PDF met meer informatie:Waarom juist deze versie huren?

Ga je voor de Alan Menken / Lynn Ahrens versie (1994), of die van Michel Legrand / Sheldon Harnick (1981), of de gouwe ouwe Leslie Bricusse versie (1970)? We maken het je gemakkelijk en zetten de pluspunten van onze gloednieuwe versie voor je op een rijtje:
  • Hét wereldberoemde kerstverhaal waar iedereen van houdt (en dat is altijd commercieel aantrekkelijk)
  • Origineel Nederlandstalig (voor Nederlands publiek van deze eeuw geschreven - 2018)
  • Een echt ensemble stuk (geen bijzondere solistische uitspattingen, maar altijd gedragen door het geheel)
  • Heel veel rollen (hoofdrollen, bijrollen en kleine rollen)
  • Geschikt voor groepen met een wisselend spelniveau
  • Schaalbaar: geschreven voor een groot ensemble met zingende figuranten en koor, maar te schalen naar kleinere gezelschappen (bijrollen en kleine rollen kunnen gemakkelijk gedubbeld worden)
  • Origineel (deze versie is gloednieuw en heeft alleen in Alkmaar groots op de planken gestaan en trok daar meer dan 7500 bezoekers!)
  • Prachtige en verrassende eigentijdse muzikale arrangementen (geschikt voor een klein combo)
  • Betaalbaar

licentie verkrijgbaar via
Grand Circle licensing services

 

Bekijk video's uit Scrooge de kerstmusical

Nonsens!
Dolende Geesten
De Fezziwigs
Belle
Slaap zacht
Morgen is het Kerst
Toost op Scrooge
De lommerd
Bekijk video's van onze unieke theatervoorstellingen en evenementen op ons YouTube-kanaal: